Meny
Annons

Om en karta man kan skrapa på.

Jag har länge tänkt att jag vill visa er den här bilden, där det är kartan på väggen som jag gillar särskilt mycket. Det är en världskarta i ett matt, guldliknande material där man kan skrapa på de länder man besökt. Smart va? Den är verkligen superfin som den är också, utan att man skrapar på den. Kanske med en svart ram runt? Jag tänker mig den på väggen ovanför pianot hemma hos oss. Eller som en del av tavelvägg vi ska skapa när tiden finns.

Kartan finns hos Urban Outfitters och på R.O.O.M. bland annat.

 

Bilden kommer förresten från Petra Bindels sambarbete med just Urban Outfitters förra året.

Liksom de här. Jag skrev om dem alla i ett inlägg förra sommaren om ni vill se mer.

A while ago I fell in love with the Scratch World Map from Urban Outfitters and I wanted to tell you guys about it. Do you like it too?

1 kommentar
Annons
Annons
AnnonsAnnons
Mobilsajt:  /  AV