Meny
Annons

Inspirerar dig, inspirerar mig: Norske Interiörblogger.

Norske Interiörblogger, som är Norges svar på Fabriken, publicerade för ett tag sedan bilder på temat ”Våra väggar” och jag blev väldigt inspirerad av de fina bilderna. Det är vackra vykort, färgglad washitejp, pastelliga ramar och vårblommor i en härlig blandning. Bästa tisdagsinspirationen tycker jag! Se alla bidrag och källorna till bilderna här.

Jag gillar allihop hemskt mycket men bidraget från fina bloggen Mrs Hardy är ändå min favorit.

Norske Interiörblogger, which is Norway’s answer to The Factory, published a while ago, images on the theme ”Our walls” and I was very inspired by the nice pictures. There are beautiful postcards, colorful washitejp, pastel frames and spring flowers in a wonderful mix. The perfect Tuesday inspiration! See all grants and sources of the pictures here.

3 kommentarer
Annons
 • http://vitinspiration.blogspot.com/ Elin Rosqvist

  Jag håller verkligen med dig om att man blev inspirerad av dessa underbara bilder!

  sv: Tack snälla, vad glad jag blir! Jag har haft en toppen helg, hoppas din påsk har varit lika bra. Kram Elin

 • http://www.marymadethis.blogspot.com/ Maria – Mary made this

  Karamelliga och ”våriga” färger, superfin inspiration!

 • http://www.imingarderob.se Mireille

  Helt underbart. Jag vill verkligen göra om här hemma nu när ateljén är färdig…Jag vill ha både pastell, murrigt och industriromantik på en och samma gång. Mörkt sekelskifte à la Sherlock Holmes och pastell, hm, funderar på hur jag ska få ihop det. Och psykedeliskt 60-tal…Man skulle ha ett helt hus. En gods i England. En våning i Brooklyn.
  Men Göteborg går också bra!

  Kram : )

Annons
AnnonsAnnons
Mobilsajt:  /  AV