Meny
Annons

Formex del 3; pappersaskar, Littlephant och macaroons.

Här kommer sista delen av bildskörden från Formex, våren 2013. Formex del 1 hittar ni här och Formex del 2 hittar ni här.

En av mina favoriter, danska Rie Elise Larsen, var på plats och visade upp sina fina produkter. Som pappersaskar och pappersark i de mest bedårande färgkombinationerna och mönstren.

Även favoriten Littlephant hade en monter på mässan. Vårkollektionen var färgglad, fantasifull och gjorde mig glad. Tror minsann den kommer bli något som får återkomma här på bloggen!

Inne hos Bunglalow trängdes färgkoordinerade pappersaskar med pudriga kuddar i sammet. Är det något jag gillar så är det en exponering uppdelad på färg på det här sättet. Så detta var också en klar favorit.

Koppar från Housedoctor går alltid hem.

Likaså blommor som ska till att slå ut.

Särskilt när de är placerade i mitten av ett bord, som här i Oddbirds installation i restaurangdelen.

Sist men inte minst gick vi förbi designduon Emma och Malena. De driver en webbshop där de säljer dels sitt egna märke Emma och Malena och dels kläder från märken som Rules by Mary och Mes Dames. Mycket tjusigt om ni frågar mig!

Och det var den mässan det. Vill ni se fler bilder har Husligheter nyss publicerat en lista på alla dem som rapporterat från mässan. Bra initiativ!

10 kommentarer
Annons
Annons
AnnonsAnnons
Mobilsajt:  /  AV