Annons
Annons

Finast i veckan

Inlägget Finast i veckan kom lite på efterkälken i går på grund av att jag hängde med Chaplin hela dagen då. Det finns inte så mycket tid över för annat då… Speciellt inte nuförtiden när han är ungefär snabbast i världen på att krypa och kräver ens uppmärksamhet hela tiden haha. Men det är ju så det ska vara inte sant?

Så inlägget får komma i dag i stället helt enkelt! Nu är det alltså vecka 40 som passerat. Och det här är vad jag tyckt har varit finast denna vecka:

f1

Mokkasin- Sofia har varit i Paris och tipsar fint och restaurangerbutiker och annat sevärt på bloggen.

f2

Älskar det! Så klart.

f3

Även Tant Johanna har varit lyckligt lottad och fått åka till Paris. Även hon har lagt upp tjusiga bilder på bloggen sin. Kul!

f4

f5

f6

f7

Och apropå Tant Johanna så har hon och vapendragaren Amelia Widell i veckan lagt upp ett nytt hemma-hos på Lovely Life. Denna gång har det varit hemma hos familjen Bastin i deras lägenhet i Vasastan, Stockholm. Inspirerande och vackert så det förslår!

Se hela reportaget Hemma hos familjen BastinLovely Life.

blomma

I veckan blev det ju också klart hur den nya regeringen ska se ut vilket jag personligen är jag väldigt glad för. Och ÄNTLIGEN har vi en regering som är jämställd. Det var ju på tiden. Härligt alltså.

kanelbulle2

kanelbulle3

kanelbulle1

I dag är det kanelbullens dag – om någon missat det. Och självklart är det Linda Lomelino som gjort de snyggaste kanelbullarna. Tror inte det blir något bullbak för mig i dag men jag kan absolut tänka mig att svänga förbi Fabrique och köpa upp mig på en eller två. Godaste bullarna i stan utan tvekan!

grön1

l1

grön

Och så vill jag avsluta med att tipsa om ett av veckans finaste inlägg. Nämligen det som Holly på bloggen Decor8 skrev på tema grönt. Härligt ögongodis och finfin inspo!

Önskar er en fin helg!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (3)
PINNA (569)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Nanna

    Jag gillar verkligen den här nya kategorin! Så himla fin och bra.. Kram

  • Elin

    Jag blev oxå så lycklig över en jämställd regering! Tack för din fina inspiration, att du hinner och orkar! Är impad att du hinner trots en liten, har likadant här hemma, så jag passar på att läsa blogg när han sover och fylla på inspokontot 🙂

    • Tack Elin för din fina kommentar. Som du märker hinner jag inte med allt jag skulle vilja – som att svara på gulliga kommentarer t ex:) Hoppas ni har det fint, du och den lille vännen. Kram

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar