Annons

Inlägg taggat med advent

DIY Publicerad 01 december 2013

Glad första advent!

Glad första advent på er allihop! I dag ska jag pynta och feja här hemma och äntligen välkomna julen. Kanske till och med att jag slår på stort och bakar nånting. Har varit sugen på mjuk pepparkaka hela veckan så det lutar åt det. Och så ska jag knåpa ihop en adventsljusstake också. (Om jag hinner. Än så länge har jag inte kommit ur vare sig morgonrocken eller amningsfåtöljen…).

flaskor

Det lutar åt den här varianten som jag, Emma och Louise gjorde för Amelia Jul. Tyckte den blev hemskt fin.

flaska

Och så här, på en silverbricka med lite tallris och pynt kan det bli hur fint som helst tror jag. Återkommer med resultatet.

Hoppas ni får en mysig dag!

Bild nummer 1 av Emma Sundh och bild nummer 2 från Nude Magazine via Husligheter.

Annons
Inredning – allmänt Publicerad 04 december 2011

andra advent.

Ni glömmer väl inte bort spellistan med julmusik jag gjort?! Den är perfekt att lyssna på medan man dricker glögg, äter pepparkakor och njuter av andra advent. De här tjusiga fotografierna kommer förresten från mitt konto på Pinterest där det finns hur mycket juliga och ljuvliga bilder som helst just nu. Kolla in där vettja.

You’re not forgetting about the playlist with christmas music I made the other week. It’s perfect to listen to when you’re eating gingerbread cookies and drinking hot cocoa. At my Pinterest account you can see more lovely pictures.

Annons
DIY Publicerad 27 november 2011

första advent.

Glad första advent kära ni. Jag har tänt det dära ljuset, ljusslingan hänger i fönstret och spellistan med min bästa julmusik är på. För äntligen får man lyssna på julmusik igen, det är det bästa som finns. Och självklart vill jag dela med mig av mina bästa låtar. Listan heter All I want for christmas. Hoppas ni gillar den. Har ni tips på jullåtar ni tycker jag missat i listan så skriv gärna en kommentar vettja, då blir jag så glad.

Happy first advent. Here’s a list of my best christmas songs for you, it’s called All I want for christmas. Enjoy!

Foto: Pinterest, Chic Deco, The Organised Housewife, Betty Crocker.

Inredning – allmänt Publicerad 18 november 2011

fredag jag är kär i dig.

Idag har jag en ledig och oplanerad dag för första gången på hur länge som helst. Behöver plugga en del men tänkte även att idag ska bli dagen då jag går och handlar lite hyacinter och pepparkakor och försiktigt börjar glänta och känna på julen 2011. För er som inte känner mig så älskar jag julen. Och jag är en sån där som lyssnar på julmusik konstant från och med 1 advent och pyntar och bakar och håller på. Men jag gillar inte det här med att julen ska börja redan i oktober utan tycker att just precis den 1  advent är ett bra datum. Och eventuellt idag då, haha. Och förresten, fina bloggläsaren Anna skrev och frågade mig om Pinterest häromdan och sa att de var sega med att skicka ut inbjudan dit när man själv skickat en förfrågan om att bli medlem. Men vill ni ha en inbjudan så skriv ert namn och mailadress i kommentarsfältet så kan jag fixa en inbjudan till er. Jag har nämligen börjat bygga på en board där som heter Christmas och den tror jag inte ni vill missa… Ha en fin fredag! Lite senare idag kommer min fredagsfavorit.

I started a board on Pinterest called Christmas ’cause I decided that today Christmas 2011 starts. At least for me. I love Christmas and I’ve been longing so much for it to begin again. Have a nice friday!

Foto: klicka på bilderna för att se källan.