Meny
Annons

färgklickar och pasteller.

Idag och igår har jag vigt mina dagar åt att skriva en uppsats á 5 sidor OCH en filmanalys á 5 sidor till skolan som ska lämnas in på tisdag. Men det går ganska bra faktiskt och jag tror att jag har kontroll över situationen även om det känns lite maffigt. Men då förstår ni ju att man måste ta lite pauser ibland för att få inspiration och belöna sig själv… Så det har jag gjort såklart. Hittade bland annat de här bilderna från H&M Home som gjorde mig lite piggare med sina härliga, klara färger och sin lite avskavda, romantiska vintage look. Jag tror att jag ska ta in lite blommigt i mitt hem i vår minsann, en av varje av de där kuddarna hade inte varit helt fel tycker jag. Önskar er en trevlig helg!

h&m home spring 2012, vår, pasteller, blommigt

h&m home spring 2012, vår, pasteller, blommigt

h&m home spring 2012, vår, pasteller, blommigt

Här hittar ni ännu mer fin inspiration.

Foto: alla bilder från h&m Home via Dexigner och Bright Bazaar.

Some inspiration for spring from H&M Home. I wish you all a nice weekend.

6 kommentarer
Annons
Annons
AnnonsAnnons
Mobilsajt:  /  AV